Vi som jobber på senteret

Alle som jobber her har som hovedmål at vi vil hjelpe deg og din hund til å få det så bra som mulig sammen. Det være seg hjelp og råd om atferd, trening, ernæring eller stell og pleie.

Nathalie Nielsen

Nathalie er instruktør, og har 3 hunder: schäferhund, whippet og strihåret vorsteher. Hun er aktiv innenfor NBF brukshund-programmet, lure-coursing, utstilling og jakt.

Marie Pedersen Haavi

Marie jobber i butikken. Marie og Milo jobber som besøkshund, og de trener og konkurrer innen rally-lydighet og lydighet. Milo er en engelsk toy terrier.

Eivind Øverli Holm

Eivind jobber i butikken, er instruktør, og er med på alt som foregår på senteret. Eivind har 2 selskapshunder som er med på litt av hvert. Eivind og Lucy jobber som besøkshund.

Maud Kristine Heier

Maud er instruktør både på ordinære hundekurs og besøksvennkurs. Hun har Saluki og Chesapeake Bay retriever som hun er aktiv med innen retrieverjakt og utstilling. Maud driver sin egen hundesalong “Hundeflink” på senteret. Her klipper og steller hun alle slags hunder.

Inger Johanne Karlengen

Inger Johanne er instruktør, og hun har to lapske vallhunder som hun trener lydighet med. De har også puslet litt med bruks, smeller, rally og utstilling.

Mari-Louise Asp

Mari-Louise har to golden retrievere, mor og datter. Mari-Louise har fungert som hundeinstruktør siden 2000 og selv konkurrert og trent innenfor forskjellige grener i hundesport. Mari-Louise jobber hovedsakelig med privattimer i hundeskolen.

Line Sandstedt

Line er instruktør, og hun har to golden retrievere og en engelsk setter. Line trener og konkurrerer i lydighet og jakt. Line jobber hovedsakelig med privattimer i hundeskolen.

Dyrebar Omsorg

v/AntrozoologiSenteret

Drøbakveien 50

1433 Ås

post@dyrebaromsorg.no

Line Sandstedt

Tlf.: 900 30 929

Line@dyrebaromsorg.no

Christine Olsen

Tlf.: 906 82 983

Christine@dyrebaromsorg.no