top of page

Allumnitreff 

For alle som har gått introduksjonskurset i  dyreassisterte intervensjoner på NMBU. 

 

Dato: 11. februar 2023 

Kl. 10-15.00

Sted: Langbakken 20, 1430 Ås

Fagdag og inspirasjon

kr. 900,-

pexels-andrea-piacquadio-3793238.jpg

Velkommen til Alumnitreff - 11. feb kl. 10-15.00

Velkommen alumnitreff for alle som har utført videreutdanning Intro DAI på NMBU. 

 

Hvor: Langbakken 20, 1430 Ås

 

 

Programmet for dagen er ikke spikret, men vi lover deg:

👨‍🎓 - Flere spennende foredrag

💼 - Erfaringsutveksling

📈 - Inspirasjon og inblikk fra hvordan andre jobber

📝 - Konseptutvikling

🍕- tid til mingling* 

 

* Vi regner med å avslutte til kl 15:00, men om du vil bli litt lenger, så bestiller vi pizza og serverer dette i cafeen vår. Håper du blir med og mingler litt!

 

Møt sertifiserte team på tvers av arter

 

Meld deg på innen 31. januar

INSPIRASJON OG FAGLIG UTVIKLLING

xxxx

307007513_180914297832424_813065375898872843_n.jpg
Line sandstedt kursholder besøkshundkurs, hundeassisterte intervensjoner

Line, kursansvarlig

og hennes hunder

Støtte og hjelp fra lærere

"Jeg heter Line og har vært hundeinstruktør i over 30 år. Sammen med hundene mine har jeg de siste årene benyttet med mer og mer av sosial læring.

Fordelen med å bruke sosial læring er at hunden husker kommandoer lengre, innlæring av kjeder er enklere og hunden kan herme både meg og andre. For meg som jobber med skole- og terapihunder har dette blitt et viktig verktøy i arbeidshverdagen.

 

Dette kurset anbefaler jeg til alle som ønsker å lære mer om trening av hund og som ønsker nye utfordringer. Metoden vil utvikle din relasjon til hunden og gi deg en morsommere treningshverdag!"

Frøydis.jpg

Frøydis England, (hjelpeinstruktør) og hennes hunder

Støtte og hjelp
Teoridelen

Start teorikurset i dag!

 For dere som ønsker å lære mer om det teoretiske grunnlaget for sosial læring og det spennende konseptet «Do As I Do» har vi nå et supert tilbud:  som deltaker på kurset Hermegåsa får du nå halv pris på vårt online kurs om sosial læring og «Do As I Do».

 

Kode: Hermegåsa 

NÅ 999,- (Før 1.999,-)

 

Do As I Do startkit vil gi deg en solid innføring i alt du trenger for å kunne om sosial læring. I tillegg får du en innføring i den spennende og effektive metoden som kalles «Do As I Do». 

 

Du vil også få tilgang til vår online Do As I Do treningsgruppe hvor du kan få tilbakemeldinger og inspirasjon fra våre instruktører og andre deltakere! 

 

Kurset er laget av metodens grunnleggere Claudia Fugazza, Marco Odeja og Fumi Higaki. Og veksler mellom forelesninger og praktiske videoer.

 

Språk: Engelsk

Kurslengde: 5 timer

 

Kjøp kurset

EN METODE MANGE MULIGHETER

Hermegåsa er for alle familiehunder

Det er gøy å kunne vise frem morsomme triks til vennene dine, i en familiebursdag eller ved en festlig anledning. I tillegg er dette en utrolig god mental trening for hunden din. En hund trenger både fysisk aktivitet, men også mentale utfordringer.

Vi har fått tilbakemeldinger om at man opplever bedre relasjon til egen hund, at hunden også lærer seg å stole på andre og ikke minst blir man observant på å være  tydeligere i tegn og kommandoer.

 

Jobber du med barn og unge? 

For deg som jobber med barn og unge eller har lyst til det – da er dette et kurs for deg. Hermegåsa er et verktøy som kan brukes i  f. eks i skole og terapi. Det er lett å lære og gir deg større fleksibilitet i møtene med barn og unge.

"En av ungdommene jeg jobber med er en gutt som sliter med å delta i skolemiljøet. Vi har brukt sosial læring en stund og jeg kan se mestringsfølelsen han opplever når han får hunden min for å etterligne ham. Han er nå mer tydelig i kommunikasjonen sin og han opplever også å kunne få oppmerksomhet på riktig måte. Etter kort tid er han nå tilbake i klasserommet med de andre elevene."