lucia-macedo-WbU-8xoco9o-unsplash.jpg
Dyrebar Omsorg logo.png

UNIVERSITETSUTDANNING

Kopi av Kopi av w_DSC0666-2.jpg

 NB! Meld interesse 

Hundeassisterte

intervensjoner,

10 studiepoeng!

Kurset vil gi kunnskap om hvordan aktiviteter med hund kan virke helsefremmende og lære deltakerne om utforming av slike aktiviteter i praksis. Du vil lære om hvordan du kan bruke hund målrettet innen terapi, pedagogikk eller aktivitet dersom du ikke har pedagogisk eller terapeutisk bakgrunn. 

 

Kurset er for personer som har deltatt på og bestått introduksjonskurs i dyreassisterte intervensjoner. 

Les mer her>

 

 

INTRODUKSJONSKURS

i dyreassisterte intervensjoner,

5 studiepoeng

Introduksjonskurs i dyreassisterte intervensjoner - dyreassistert terapi, pedagogikk, aktivitet og grønn omsorg. Kurset retter seg primært mot deltakere med bakgrunn fra pedagogikk, helsefag, sosialfag, medisin, veterinærmedisin, bioloig eller psykologi, men er åpent for alle interesserte og man kan delta på bakgrunn av generell studiekompetanse eller realkompetanse. Kurset er delvis nettbasert og krever god tilgang til internett. 

Les mer her>

Kurset online les mer her>

 

bilde_til_nettside_9_edited_edited.jpg
ben-mater-ek56eeYMKoQ-unsplash.jpg

 NB! Meld interesse 

Dyreassisterte intervensjoner på gård,

10 studiepoeng!

Hovedformålet med kurset er å gi deltakerne økt kunnskap og kompetanse om hvordan aktiviteter sammen med dyra på gården kan virke helsefremmende, og om hvordan man kan bruke dyra på gården aktivt i samhandling med mennesker.

Utdanningen er tenkt som en næringsrettet etterutdanning, der deltakerne får kunnskap om ulike måter å samarbeide med dyra på gården i sin virksomhet eller profesjonsutøvelse. Kurset er for personer som har deltatt på og bestått introduksjonskurs i dyreassisterte intervensjoner.

Les mer her>

 

Hesteassisterte intervensjoner,

10 studiepoeng!

 

Kurset vil gi kunnskap om hvordan aktiviteter med hest kan virke helsefremmende og lære deltakerne om utforming av slike aktiviteter i praksis. Utdanningen er tenkt som en næringsrettet etterutdanning, der deltakerne får kunnskap om ulike måter å samarbeide med hesten på i sin virksomhet eller profesjonsutøvelse. Det forutsettes fullført og bestått introduksjonskurs i dyreassisterte intervensjoner. God hestekunnskap er en fordel. 

Les mer her>

 

lola-delabays-komor3oKNCk-unsplash.jpg

NB! Ny dato kommer