Vil du og hunden eller kanskje katten din hjelpe andre?

Kunne du tenke deg å jobbe med dyreassisterte intervensjoner (DAI)? Enten frivillig eller profesjonelt? Vi har kurset for deg.

Vi har utdannet til sammen over 1000 personer innen DAI i løpet av de 10 årene som har gått. Mange av disse arbeider aktivt frivillig med hunden sin i ulike tiltak, mens andre har i dag DAI som yrke.

Besøksvenn-kurs

Dette kurset er for deg som vil jobbe som frivillig besøksvenn.
Disse kursene arrangeres i hovedsak gjennom lokale organisasjoner, og vi har lang erfaring med å samarbeide med Norsk Kennel Klub (NKK), Sanitetskvinnene og Røde Kors.
Dyrebar Omsorg utviklet i 2010 det første kurset for frivillige besøksvenner med hund.


Les mer om besøkshund>

Se kurs>

Terapi-/skolehundkurs

Dette kurset er for deg som tenker å jobbe profesjonelt med terapi-/skolehund.
Utdanningen arrangeres i samarbeid med Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) og senter for etter- og videreutdanning (SEVU).
Vi arrangerer landets eneste universitetskurs i dyreassisterte intervensjoner.

 

Les mer om Terapi-/skolehund>

Se kurs>

Egnethetsvurdering

Alle hunder som skal gå kurs i dyreassisterte intervensjoner hos oss, må bli betraktet som egnet gjennom en egnethetsvurdering.
 

Les mer om egnethetsvurdering>

Bestill time>

Medlemsskap/sertifisering

Etter gjennomført kurs kan du og ditt dyr gå opp til praktisk prøve for å bli sertifisert som en del av Dyrebar Omsorg. Gjennom vår medlemsordning vil du stille sterkt når du er klar til å ta fatt på oppgavene.


Medlemskap/sertifisering>

Minimumskrav for sertifisering>

Du kan selvsagt velge å ta kurs uten å sertifisere deg.

Kurstilbud/seminarer

Introduksjonskurs i DAI

11.–13

mars 2019

Introduksjonskurs i dyreassisterte intervensjoner (DAI) arrangeres i samarbeid med Senter for etter- og videreutdanning (SEVU) og Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU). Det retter seg primært mot deltakere med bakgrunn fra pedagogikk, helsefag, sosialfag, medisin, veterinærmedisin, biologi eller psykologi, men er åpent for alle interesserte.

Les mer >

Pris: 7 900,-

Besøkshundkurs

16.–17

mars 2019

Besøkshund, for de som vil gjøre en forskjell for andre!

Dyrebar omsorg tilbyr kurs til deg som ønsker å arbeide frivillig for å spre trivsel og glede! Dyrebar Omsorg har brukt over 10 år på å jobbe med og utarbeidet dette kurset til hunden din og deg. Vi har erfaringer og kunnskap som vi ønsker å dele med deg.
På dette kurset vil du få teoretiske forelesninger og praktisk trening. Våre innstruktører er der for å veilede dere slik at du og hunden skal kunne gi de som får besøk av dere en best mulig opplevelse.

Les mer >

Pris: 4300,-

Kurs i Dyreassistere Intervensjoner

3.- 24

januar mars 2019

Vil du lære om besøkshund, terapihund og skolehund, du har kanskje hørt om lesehund?
Dette er forelesninger for alle uansett erfaring og alt du trenger er nysgjerrighet og lyst til å lære. Kanskje kan du og f.eks hunden din hjelpe andre? Hva er Dyreassisterte Intervensjoner (DAI)? DAI er et samlebegrep for alle som jobber innen besøk/terapi- og skolehund (men også med andre dyr), et arbeidsområde i kontinuerlig utvikling og antall hund/katt/eier ekvipasjer som jobber med å hjelpe andre er stadig økende.
På kursene er det satt opp et bredt spekter av temaer som dyrs adferd, innlæringsteori, velferd, det blir praktisk trening, gruppearbeid og mye mer.

Les mer >

Pris: 1800,-

Helgekurs for besøk/terapi- og skolehund

16.- 17

februar 2019

Dette kurset er for de som vurderer å ta eller har tatt besøk/terapi-skolehundkurs. Det er ikke krav at du har tatt andre kurs, du får individuell oppfølging og dette er en flott mulighet å møte og lære av hverandre uavhengig av erfaring og kunnskapsnivå.

 

Jobber du alt med f.eks besøkshund og du har noe du trenger å trene på, eller du er helt ny og vil lære om Dyreassisterte Intervensjoner, møte andre som jobber med dette, så er denne helgen full av muligheter.

Les mer >

Pris: 2200,-

 KONTAKT

Adresse:

Drøbakveien 50, 1430 Ås, Norge

E-post: post@dyrebaromsorg.no

Telefon: 95 42 51 34

 RESSURSER

> Hjem

> Om oss

> Kontakt oss

> Logg inn

  • Svart YouTube Ikon
  • Svart Facebook Ikon
  • Svart Linkedin Ikon

© 2018 Dyrebar Omsorg