top of page

Hermegåsa

Vil du lære hvordan hunden din kan herme etter deg og andre?

Åpne skuffer, hente tøffelen, skru av lyset, vinke til noen eller ringe i en bjelle. Bare kreativiteten som setter grenser. 

 

Bli med på et gøyalt og annerledes hundekurs! 

 

Dato: 14. - 15. januar 2023 

Kl. 11-15.00 begge dagene

Sted: Langbakken 20, Ås

Praktisk kurshelg med to instruktører - Max 12 deltagere 

kr. 3.200,-

pexels-akshay-nayak-12720421.jpg

Hermegåsa - sosial læring med hund 

 Hermegåsa er en morsom og effektiv treningsmetode som lærer hunder å kopiere menneskelige handlinger. I utgangspunktet er hermegåsa en morsom barnelek som utfordrer både kreativiteten og fysikken. 

Trening basert på sosial læring gir bedre impulskontroll og fokus samtidig som det er enn morsom og effektivt. Fordelene med denne treningsmetoden er at hunden lærer fortere og generaliserer bedre.

Hvordan leke hermegåsa? 

1. Få oppmerksomheten

2. Vis øvelsen

3. Be hunden om å etterligne oppførselen din med kommando, f.eks. "KOPI" 

PRAKTISK KURSHELG

Denne helgen vil gi deg masse treningsglede og ny inspirasjon! Kurset består av praktisk trening og kunnskap om sosial læring. Du og hunden din vil få tett veiledning fra to erfarne instruktører som har lang erfaring med hundetrening.

 

Du vil også få muligheten til å trene hermegåsa med andres hunder og hunden din får også testet ut å leke med nye ukjente mennesker. 

Dere vil deles inn i grupper etter nivå og få tett få veiledning. 

Max 12 deltagere!

292609007_5592421744103307_2634949575891192379_n.jpg
Line sandstedt kursholder besøkshundkurs, hundeassisterte intervensjoner

Line, kursansvarlig

og hennes hunder

Støtte og hjelp fra lærere

"Jeg heter Line og har vært hundeinstruktør i over 30 år. Sammen med hundene mine har jeg de siste årene benyttet med mer og mer av sosial læring.

Fordelen med å bruke sosial læring er at hunden husker kommandoer lengre, innlæring av kjeder er enklere og hunden kan herme både meg og andre. For meg som jobber med skole- og terapihunder har dette blitt et viktig verktøy i arbeidshverdagen.

 

Dette kurset anbefaler jeg til alle som ønsker å lære mer om trening av hund og som ønsker nye utfordringer. Metoden vil utvikle din relasjon til hunden og gi deg en morsommere treningshverdag!"

Frøydis.jpg

Frøydis England, (hjelpeinstruktør) og hennes hunder

Støtte og hjelp
Teoridelen

Start teorikurset i dag!

 For dere som ønsker å lære mer om det teoretiske grunnlaget for sosial læring og det spennende konseptet «Do As I Do» har vi nå et supert tilbud:  som deltaker på kurset Hermegåsa får du nå halv pris på vårt online kurs om sosial læring og «Do As I Do».

 

Kode: Hermegåsa 

NÅ 999,- (Før 1.999,-)

 

Do As I Do startkit vil gi deg en solid innføring i alt du trenger for å kunne om sosial læring. I tillegg får du en innføring i den spennende og effektive metoden som kalles «Do As I Do». 

 

Du vil også få tilgang til vår online Do As I Do treningsgruppe hvor du kan få tilbakemeldinger og inspirasjon fra våre instruktører og andre deltakere! 

 

Kurset er laget av metodens grunnleggere Claudia Fugazza, Marco Odeja og Fumi Higaki. Og veksler mellom forelesninger og praktiske videoer.

 

Språk: Engelsk

Kurslengde: 5 timer

 

Kjøp kurset

EN METODE MANGE MULIGHETER

Hermegåsa er for alle familiehunder

Det er gøy å kunne vise frem morsomme triks til vennene dine, i en familiebursdag eller ved en festlig anledning. I tillegg er dette en utrolig god mental trening for hunden din. En hund trenger både fysisk aktivitet, men også mentale utfordringer.

Vi har fått tilbakemeldinger om at man opplever bedre relasjon til egen hund, at hunden også lærer seg å stole på andre og ikke minst blir man observant på å være  tydeligere i tegn og kommandoer.

 

Jobber du med barn og unge? 

For deg som jobber med barn og unge eller har lyst til det – da er dette et kurs for deg. Hermegåsa er et verktøy som kan brukes i  f. eks i skole og terapi. Det er lett å lære og gir deg større fleksibilitet i møtene med barn og unge.

"En av ungdommene jeg jobber med er en gutt som sliter med å delta i skolemiljøet. Vi har brukt sosial læring en stund og jeg kan se mestringsfølelsen han opplever når han får hunden min for å etterligne ham. Han er nå mer tydelig i kommunikasjonen sin og han opplever også å kunne få oppmerksomhet på riktig måte. Etter kort tid er han nå tilbake i klasserommet med de andre elevene."