w_DSC7683.jpg

Mentalbeskrivelse av hund

Vil du lære mer om din hunds personlighet? Dens sterke og mindre sterke sider? Det er klart du kjenner hunden din, men det er mange egenskaper man trenger objektive øyne for å kunne gi en god beskrivelse av. Vi har med bakgrunn i mentaltest fra politiet og test av hunder til dyreassisterte intervensjoner (DAI) utviklet en mentalbeskrivelse.

Er hunden din sosial? Hvordan vil den reagere i utfordrende situasjoner? Avreagerer den raskt?  Utforsker den ukjente objekter og miljøer? Og mye mer vil du få svar på ved en mentaltest. Vi avbryter segmenter i testen hvis hunden viser tegn til å ikke mestre situasjonen, men det gir likevel oss og deg mye informasjon om hunden.

Dette er spesielt nyttig for de som vil bruke hund i avl eller bruke den til  dyreassisterte intervensjoner, som skolehund, besøkshund eller terapihund, og hunder som skal konkurrere i en hundesport, men det er veldig nyttig for alle hundeeiere.

Pris:

Kr 2500,–

Klikk her for å bestille time>

Klikk her for å betale>

Spesialtilbud til oppdrettere

For de fleste seriøse oppdrettere er det viktig å vite hvordan valpenes personligheter utvikler seg.  Det er mulig å bestille mentalbeskrivelse av helt kull etter fylte 18 måneder.

Pris:

Kr 1500,- per hund ved minimum 3 hunder

Klikk her for å bestille time>

Klikk her for å betale>