top of page

Vi er nominert til Årets Sosiale Entreprenører 2021!


FOR en ære <3

Dyrebar Omsorg er veldig takknemlig for at Ferd Sosiale Entreprenører ser alle oss bedrifter som har som formål å gjøre verden til et bedre sted. Vi fra Dyrebar Omsorg er stolte og ydmyke over å bli nominert som kandidat, og når vi nå ser de andre flotte kandidatene, vet vi at uansett hvem som stikker av med prisen så vil det være en verdig vinner.


Innovative løsninger og drivkraft står i fokus når Årets Sosiale Entreprenør skal kåres i høsten 2021. Vinneren får med seg en gavesjekk på en halv million kroner.


23 selskaper er nominert til prisen Årets Sosiale Entreprenør 2021. – Det er flere nominerte i år enn tidligere og flere nye navn på blokka, som er veldig positivt, forteller juryleder, eier og styreleder i Ferd, Johan H. Andresen.

De 23 nominerte er stemt frem av miljøer som støtter sosiale entreprenører, og er valgt ut for sin innovative løsning og potensiale for å løse samfunnsutfordringer, ifølge Andresen. Kandidatene vurderes etter kriteriene innovasjon, skalerbarhet og økonomiske- og sosiale resultater. – Det er også selskaper vi kjenner fra før og vi ser at disse utvikler seg raskt. Det er stor bredde i både sosial målgruppe og forretningsmodeller blant de nominerte.

Les hele artikkelen her.


コメント


bottom of page