Finn ditt Kurs!

 

Dyrebar Omsorg er ditt kompetanse-sted på hund. Om du skal ha en god kamerat, et velfungerende familiemedlem eller en konkurransehund, tilbyr vi læring og oppdagelse sammen med andre hundemennesker. Et av de viktigste elementene i et godt hundehold er trygge førere som har kunnskap om hund og hundehold. Derfor setter vi av mye tid til individuell oppfølging og veiledning av hver enkelt. Les mer>

w_DSC7933.jpg
w_DSC7090.jpg
 

På våre kurs gir vi folk verktøy for å takle hverdagslige utfordringer som innkalling, gå pent i bånd, hilse pent på mennesker og lignende. Samfunnet setter stadig større krav til hundeholdet, og vi i Dyrebar Omsorg hjelper våre kursdeltakere til å tilpasse seg disse på en gøy og hyggelig måte både for hund og eier.

Vi legger vekt på positive innlæringsmetoder, i tillegg til rammer og trygghet for hunden. Å ha hund skal være glede og berikelse i hverdagen, vi skal ha det morsomt og hyggelig sammen med vår firbente familiemedlemmer.

Våre instruktører har stor kompetanse og lang erfaring på opplæring og veiledning av både to- og firbente!

Vi er så heldig at vi kan ha kurs både ute og inne. Inne har vi undervisningslokaler og plass til trening som ikke krever så mye plass. I tillegg har vi unike muligheter for miljøtrening av valper og unge hunder i et stort bygg med spennende miljø og utfordringer. Ute har vi 4 mål med plen som vi kan boltre oss på.

Velkommen til et hyggelig og lærerikt kurs!

  • Facebook - Dyrebart Hundeliv

Dyrebart hundeliv's Facebookside

Lurer du på noe ta gjerne kontakt>

kalender

KURS

 KONTAKT

Adresse:

Drøbakveien 50, 1430 Ås, Norge

E-post: post@dyrebaromsorg.no

Telefon: 95 42 51 34

 RESSURSER

> Hjem

> Om oss

> Kontakt oss

> Logg inn

  • Svart YouTube Ikon
  • Svart Facebook Ikon
  • Svart Linkedin Ikon

© 2018 Dyrebar Omsorg