top of page

Ulpi Gård

Ulpi Gård er godkjent Inn på tunet gård og er tilpasset arbeid med barn og unge, dyreassisterte intervensjoner og grønn omsorg,

samt hundekurs og utleie av hall.

 

Ulpi har godkjente skolehunder og terapihunder, terapigeiter, høner og vaktler.

Ulpi gård logo
Ulpi gård

GÅRDEN

Ulpi gård, Dyrebar Omsorg, Ligger idyllisk til i hjertet av Vesterålen og Lofoten. 

Her har vi et hobbybruk med geiter, høns og vaktel, i tillegg til de fire hundene våre. 

 Gården er godkjent Inn på tunet gård, og en alternativ opplæringsarena for barn og unge. Vi har også en hall til hundetrening, og holder ulike hundekurs, og kurs innen dyreassisterte intervensjoner. 

OM OSS

Sunniva og Lasse Uppman

Det er i hovedsak Sunniva som arbeider med barn -og unge, kurs, og dyrene, mens Lasse som fikser ting når de går i stykker. 

 

Sunniva er spesialpedagog, og hundeinstruktør, og har tatt utdanning innen dyreassisterte intervensjoner. Lasse jobber til daglig med traktorer, men har også erfaring fra arbeid med barn -unge og hund. 

  • Instagram
  • Facebook
Ulpi gård
Ulpi gård
Ulpi gård

Hunder

På gården vår bor det fire hunder. Av disse er det to stykker som er godkjente skole -og terapihunder, nemlig labradoren Tess og jaktcockeren Joe Cocker.

  • Labradoren Tess på 12 år er godkjent skole -og terapihund, og har jobbet med lesehundprosjekt sammen med Dyrebar omsorg og Dysleksi Norge på to ulike skoler i Hadsel. Totalt fire dager i uken over en 20 ukers periode var Tess på skolen for lesetrening sammen med elever i 3.klasse. Nå jobber hun på gården sammen med Sunniva og de andre hundekollegaer. Hun har fortsatt lesetrening, men går også turer, leker og trener sammen med elever. 

  • Jaktcockeren Joe Cocker er 5 år, og filmstjerna vår. Han har vært med i barnetv serien Rabalder på NRK, og er veldig stolt av det! Han har også tatt eksamen som terapi -og skolehund, både i Norge og internasjonalt da han var med på skolehundsamling i Polen i 2020. på gården jobber han sammen med oss som koseproff, turkompis og treningsvenn.

Ulpi gård

Geiter

  • Fersken er eldst, hun er 6 år og hovedgeita. Hun er Nord-Norges første godkjente skolegeit/terapigeit. Fersken er snill og rolig og alltid den som kommer først bort til oss og hilser på. vi har trent litt med henne, og hun kan noen triks.

  • De andre geitene er Dafne, Galadrel, Bernad, Eowyn og Bianca. 

Alle våre geiter kommer fra Stall Mekva, og er sosiale og trygge dyr.

Ulpi gård

Høner

Vi har i dag fire høner av rasen wyandott. Disse fikk vi da de var kyllinger, og de har blitt veldig sosiale og koselige fugler. Det beste de vet er mais. Og hver gang vi kommer inn i fjøsen kommer de løpende mot oss og kakler en søt liten lyd for å høre om vi har godsaker med til de. 

Ulpi gård

Vaktel

Vi har i dag 11 vaktel, 2 haner og 9 høner. Disse er trygge på mennesker og går rundt beina på oss, og vil gjerne ha godsaker. De liker ikke å bli løftet på eller tatt på, og det må alle mennesker her respektere. Vaktlene legger ca. 9 egg hver dag, de er små og veldig fine å se på. Vi bruker ofte å spise til eggene til lunsj, av og til vil elevene ta med seg noen hjem. 

Ulpi gård
Besøkshund

Dyrebar Tjenestehund  Bistand

 

For deg som vil jobbe med hunden din og ikke har et yrke innen pedagogikk eller helse. Besøkshunder jobber både frivillig og med betalte oppdrag.

Skolehund | terapihund

Dyrebar Tjenestehund

 

For deg som har et yrke innen pedagogikk eller helsesektoren og vil implementere hunden som et ekstra verktøy i jobben din.

Besøkshundkurs

for dyrebar tjenestehund

Del av sertifisering for besøkshund og anbefalt forkurs for arbeid med skolehund/terapihund.

PADA hund

Evaluering av hund

Testen vil bedømme om hunden har de rette egenskapene til å jobbe inne DAI
 

Praktisk prøve

Simulert intervensjon

Avsluttende eksamen er en simulert intervensjon med en tenkt bruker

Ulpi gård

Inn på tunet tilbud

Alternativ skoledag/barnehagedag, spesialpedagogisk tilbud til elever på gård

Ulpi gård

Inn på tunet tilbud:

Gårdsbesøk, almennpedagogisk tilbud for skoler, barnehager og andre 

Ulpi gård

Valpekurs

 

kr 2150,-

Ulpi gård Skolehunder

Hverdagslydighetskurs

kr 2150,-

Ulpi gård Privattimer

Privattrening, hund

 

kr 500,-

Treningshall

Trening i hundehall

Kontakt for pris og bestilling 

Kontakt Ulpi
Ulpi gård

Epost: post@hundevenn.com

Adresse: Hadselfjordveien 204, 8450 Stokmarknes

Org nr: 921030630

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page