top of page

DoAsIDo
en ny treningsmetode

Tren hunden ved at den hermer etter det du gjør!

 

 

Har du lyst til å ha en hund som kan:

åpne skuffer,

skru av lyset

hente ting på kommando

Ved hjelp av denne metoden vil du kunne lære hunden din nyttige og morsomme triks i en fei, hunden vil huske kommandoene lengre og kommunikasjonen mellom hunden din og deg vil bli bedre.

Hunden din følger med på hva du gjør og gjør det samme som deg. På denne måten kan hunden lære bare ved å observere og du slipper å gradvis trene inn en atferd steg for steg.

DoAsIDo er også et morsomt triks i seg selv!

Pris

1999,-

Del opp betalingen med klarna

klarna financing

En metode basert på
forskning

DAID er utviklet under et forskningsprosjekt  ved Institutt for etologi i Eötvös Loránd University (Budapest). Forskeren, Claudia Fugazza, ønsket å forske på hunders sosiale kognitive evner.

 

Underveis utviklet de en treningsmetode basert på sosial læring  for å studere hunders kognisjon. Metoden fikk navnet Do as I Do og fikk raskt vist seg å være en svært effektiv treningsmetode som gjør at hunder husker lengre samtidig har lettere for å lære mer avanserte øvelser enn med for eksempel klikkertrening (shaping).

Kurset er utviklet av grunnleggerene av metoden

Claudia Fugazza, Marco Odeja og Fumi Higaki  

Bedre fokus og impulskontroll

Do As I Do er en morsom og effektiv treningsmetode som benytter seg av sosial læring. Fordelene med denne treningsmetoden er at det er lettere å lære inn mer avanserte øvelser enn ved for eksempel klikkertrening (shaping).

 

Denne kurspakken vil gi deg en solid introduksjon til alt du trenger for å mestre Do As I Do-metoden. Kurset er laget av metodens grunnleggere Claudia Fugazza, Marco Odeja og Fumi Higaki.

 

Språk: Engelsk

Kurslengde: 5 timer

"

Jeg heter Line og har vært hundeinstruktør i over 20 år. Sammen med hundene mine har jeg de siste årene trent etter metoden Do As I Do (DAID), en metode som benytter seg av sosial læring.

 

Fordelen med å trene hunden med DAID er at hunden husker kommandoer lengre, innlæring av kjeder er enklere og hunden kan herme både meg og andre. For meg som jobber med skole- og terapihunder har dette blitt et viktig verktøy i arbeidshverdagen.

 

Dette kurset anbefaler jeg til alle som ønsker å lære mer om trening av hund og som ønsker nye utfordringer. Metoden vil gi deg en morsommere treningshverdag!

"

Pris

1999,-

Del opp betalingen med klarna

Do As I Do Startkit 

1. Introduction in Do As I Do

- Do as I Do Foundation Training (M. Ojeda)

- Do as I Do Training protocol Phase 1 (C. Fugazza)

- Do as I Do Training protocol Phase 2 (C. Fugazza)

2. Do As I Do Follow up

- Teaching “Dunk shot” with Do as I Do (F. Higaki)

- Teaching to imitate two actions on one object (M. Ojeda)

 

3. Scientific studies on differences between Do as I Do and associative-based training methods (C. Fugazza)

 

4. Episodic memory (C. Fugazza)

Bonus:

- Puppy Training using a Social Learning Approach (Fumi Higaki)

- Live demonstration & feedback  (Fumi Higaki)

- Do AS I Do Q&A  (Claudia Fugazza)

Diplom:

Når du har fullført dette kurset vil du motta et diplom som du kan legge til CV-en din. (Kurset vil være tilgjengelig i 1 år)

bottom of page