top of page

Dyrebare Tjenestehunder
- grunnferdigheter 1

Praktisk helgekurs

med fokus på grunnferdigheter.
Dette kurset er utviklet for hunder og førere som har som mål å jobbe som besøks-, terapi- eller skolehundteam (innen dyreassisterte intervensjoner).

Kurset gir deg og hunden din en større verktøykasse fylt med ny kunnskap og selvtillitt når du skal ut i arbeid. I tillegg vil dere få kursbevis du kan bruke i CV.

 

Forkunnskaper: Ingen

Alder på hund: alle

Antallsbegrensning: 8 stk

 

Sted: 

Ås

Bergen

ÅlesundKr 2 900,-
 

Åpent for alle som ønsker å jobbe med

besøk-, terapi- eller skolehund.

Et fint kurs også for de som er mer viderekomne.

 

  (Bindende påmelding)  

Pris

2900,-

Ås:

27.-28. januar
16.-17. mars
08.-09. juni

Bergen:

06.-07. april

Ålesund:

06.-07. april

Dyrebare tjenestehunder

- grunnferdigheter 2

forlengelse av grunnferdigheter 1

Praktisk kurs for
skolehund, terapihund og besøkshund

På dette kurset vil du få en praktisk innføring i noen av de viktigste grunnferdighetene for hunder om skal jobbe i samhandling med mennesker. Du vil også lære morsomme aktiviteter/triks som gir deg et større repertoar av øvelser og mer allsidighet i jobb. Du får hjelp med ideutvikling til øvelser/oppgaver som kan passe målgruppen du jobber eller ønsker å jobbe med.

Å ha en lydhør hund som er lett å kommunisere med er viktig om dere skal jobbe med dyreassisterte tiltak.

Dette er viktig fordi:
Både du og hunden din, vil ha bedre forutsetninger for å gjøre gode og innholdsrike sesjoner innenfor besøk, skole og terapi. Med grunnleggende ferdighetene på plass, øvelser som er generalisert og en hund som er komfortabel og vet hva som forventes av den blir det enkelt å og gå på jobb.

Besøkshundkurs

Etter kurset får du 20% på vårt onlinekurs for Dyrebare Tjenestehunder (besøkshund). Dette kurset anbefales for alle som ønsker å jobbe innen besøk, terapi eller skole med hunden sin.
 

DAI kurs  påbygging diplom

Kursdiplom til CV

Som utdannet og sertifisert team er det viktig og ha en oppdatert CV relevant for arbeid innen dyreassisterte tiltak. Praktiske ferdigheter er viktig for kvaliteten på tiltak du tilbyr.
 

Hva lærer du?

Du lærer hvordan du kan lære inn grunnferdighetene og hvordan du kan videreutvikle disse slik at hunden er trygg på øvelsene i ulike miljøer og med forstyrrelser. Du vil få veiledning i ulike innlæringsmetoder og du vil lære å samarbeide med hunden din på en morsom og effektiv måte.

Ferdighetene vi ser nærmere på er:
Ligge på teppet sitt
Gå pent i bånd
Hilse pent
Ta godbiter pent
+ Morsomme aktiviteter og triks for Dyrebare Tjenestehunder.

 

DAI samling

Våre kursholdere

Våre instruktører har jobbet innen dette fagfeltet i mange år. De har virket som instruktører både nasjonalt og internasjonalt, og er til enhver tid faglig oppdatert. Våre instruktører har god kunnskap om hunders ulike personligheter og er flinke til å lese hundens følelser i ulike situasjoner. De har et stort hjerte og et ønske om å hjelpe nettopp deg og hunden din til å lykkes både i hverdag og på jobb.

Maria Wahl Gran

Maria Whal Gran

kursholder

Maria har hovedfag i pedagogisk psykologi og videreutdanning innen praktisk - pedagogisk utdanning, i tillegg har hun utdanning innen kognitiv terapi. Maria holdt sitt første valpekurs for 20 år siden og siden da har hun holdt ulike typer kurs; valpe-/ grunnkurs og videregående kurs. Maria er spesielt opptatt av relasjon mellom hund og mennesker.

grete moene

Grete Moene

Kursholder

Grete er opprinnelig utdannet dansepedagog i England og markedsøkonom. Grete er hundeinstruktør og har videreutdanningskurs innen atferd og i dyreassisterte intervensjoner fra NMBU. Hun har en lett og ledig tone og kursene hennes er alltid livlige og fulle av latter. Grete er blid, engasjert og brenner ikke bare for hunder, men også for deg som eier.

Marianne raa.jpg

Marianne Raa

Kursholder

Marianne Raa driver bedriften «Hunder som hjelper», der jobber hun med terapi- og skolehunder. Marianne har jobbet fulltid med hund siden 2014 – hovedsakelig på sykehjem og sykehus med ulike beboergrupper. Hun er også lektor i hundefag på videregående skole, og har videreutdanning i dyreassisterte intervensjoner. Marianne har lang erfaring som kurs- og foredragsholder og jobber daglig med praktisk hundetrening. Marianne er et fyrverkeri av kunnskap, praktisk erfaring og godt humør.

Hanne Grete Jessen

"

Hei Grete! 

 

Tusen, tusen takk for et fantastisk kurs. Vi har kost oss SÅ masse, du aner ikke! Og vi ville si at kurset var perfekt lagt opp, og vi har lært enormt masse både på egne økter og kanskje mest ved å se på andre. 

 

Nå har vi masse å jobbe med, og trene på og vi HÅPER vi ses igjen. Sånne som deg er sjeldne, og vi, spesielt jeg, har vært på MANGE kurs med hund de 30 årene jeg har drevet med hund.

 

Måten du formidler på er veldig artig og engasjerende, du oser av trygghet og kunnskap. Du er spesielt flink å ta ned presset både på prestasjon hos både hund og eier, og du lager et veldig trygt og godt læringsmiljø, med både alvor og latter. 

Du har gjort stort inntrykk på både meg og Vilde. TUSEN takk❤️ God tur hjem.

 

Stor klem fra Hanne

"

Fordeler for hunden:

Hunder som skal jobbe innen dyreassisterte tiltak trenger å kjenne glede og mestring i samvær med mennesker. Flere av disse grunnferdighetene vil bli en rutine som gjør tiltakene forutsigbare for hunden. Forutsigbarhet betyr trygghet og hunden blir mindre sliten og det bidrar til mestring og glede i tiltaket.

Dyrebar Omsorg er opptatt av velferden

både til hund og menneske, og vi legger stor vekt på at hunden din og du skal kunne stole på hverandre og lære å kjenne hverandre godt. I tillegg er vi opptatt av at hunden skal ha positive følelser i samhandling med mennesker generelt.

w_DSC9181.jpg

Pris

2900,-

klarna financing

Del opp betalingen med klarna

Venteliste

Dyrebare Tjenestehunder - grunnferdigheter 1

helgekurs

Takk! Du får en epost når dato for neste kurs er bestemt.

Dai samling
DAI samling
Dai samling
bottom of page