top of page

Dyrebare Tjenestehunder
- påbygging helgekurs

Praktisk kurs

Påbygningskurset er utviklet for hunder og førere som er sertifiserte Dyrebare Tjenestehundteam. Vi legger opp kursene individuelt slik at både nyutdannede team og mer erfarne team får godt utbytte av kursene våre.

Dyrebar Omsorg er opptatt av at både hunden din og du skal kunne trives på jobb, og at dere skal ha en velutstyrt verktøykasse med dere i jobben. På disse kursene vil du treffe andre sertifiserte team, og dere vil kunne utveksle erfaringer og få tips som er relevante for deg og hunden din.
 

Forkunnskaper: Sertifisering som Dyrebar Tjenestehundteam (besøk, terapi og skole)

Alder på hund: over 2 år

Antallsbegrensning: 8 stk

Sted: Langbakken 20, 1430 ÅsKr 2900,-

Åpent for alle med sertifisering for

besøk-, terapi- eller skolehund.

 

  (Bindende påmelding)  

Pris helgekurs

2900,- 

Hva trenger du?

På dette kurset vil vi jobbe med scenarioer som dere kan komme til å møte når dere er ute på jobb. Vi vektlegger enkeltøvelser som er viktig for deg og hunden din når dere jobber med klientene. Du får også hjelp med ideutvikling til øvelser/oppgaver som kan passe målgruppen du jobber eller ønsker å jobbe med. Dette kurset har fokus på relasjonsbygging mellom hunden din, klientene og deg.
 

Hva lærer du?

På dette kurset skal vi jobbe sammen for å tilrettelegge slik at du og hunden får en bedre arbeidshverdag. Du vil kunne dele erfaringer, stille spørsmål og få tips fra oss og de andre deltakerne på kurset. I tillegg vil du bygge nettverk, få inspirasjon, motivasjon og påfyll til verktøykassen din.

Terapihund gjør øvelse

Hvorfor er det viktig
med praktisk trening?

Å jobbe metodisk med dyreassisterte tiltak kan være utfordrende for hunden. Det er ikke alltid vi har mulighet til å forsterke rett følelse hos hunden, eller påvirke ønsket atferd når vi er i selve jobbsituasjonen. På sikt kan det føre til at hundens følelser endres i samvær med klientene, og hundens motivasjon for samarbeid med fremmede mennesker dempes. Det er derfor viktig å få trent på jobblignende situasjoner i forkant, slik at hunden skaper positive forventninger og at vi kan forsterke gode følelser i samhandling med klientene.

Fordeler for hunden

Hunden vil få flere positive erfaringer med ulike figuranter. Den vil få mange repetisjoner i ulike situasjoner. Dette vil hjelpe til å skape gode rutiner som er viktig for en god arbeidshverdag. I tillegg vil helgen være fylt med morsomme aktiviteter og hunden vil lære seg nye ferdigheter som kan implementeres i jobb.

headinlap videocover4.jpg

Kursholder

Line Sandstedt

Line er daglig leder og utdanningsansvarlig hos Dyrebar Omsorg. Line har vært instruktør siden 1990 og har holdt ulike typer hundekurs i inn- og utland og hun har jobbet og undervist i dyreassisterte intervensjoner siden 2004.

Line er en utrolig dyktig lærer og formidler og hun er ser deg og dine utfordringer og finner er løsning, Alltid engasjerende kurs hvor du alltid drar hjem og lært noe nytt.
 

Line sandstedt
DAI kurs  påbygging diplom

Kursdiplom til CV

Du og hunden din vil få kursbevis når dere har gjennomført de ulike kursene. Disse kursbevisene vil du kunne legge ved eventuelle jobbsøknader for å vise at du er faglig oppdatert, kvalifisert og målrettet.

Pris helgekurs

2900,- 

Dai samling
DAI samling
Dai samling
bottom of page