top of page

lør. 12. feb.

|

Ekebyveien 2

Grunnkurs / unghundkurs

Er valpen din blitt over 6mnd, klar for mer trening?

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

12. feb. 2022, 10:00 – 13. feb. 2022, 16:00

Ekebyveien 2, Ekebyveien 2, 1570 Dilling, Norge

Om arrangementet

Vil du ha en hund som liker å være sammen med deg, og som er enkel og lydhør i hverdagen?

På dette kurset er vi opptatt av å lære deg hvordan du kan skape bedre relasjonen til hunden din. Hunder utvikler seg raskt det første året og treningen av hunden må også utvikle seg med hundens alder.

Dette kurset er for alle som har hund og ønsker å lære grunnleggende prinsipper innen kommunikasjon og trening av hund.

Hunden må ha fyldt 6 mnd.

Vil du ha en hund som liker å være sammen med deg, og som er enkel og lydhør i hverdagen?På dette kurset er vi opptatt av å lære deg hvordan du kan skape bedre relasjonen til hunden din. Hunder utvikler seg raskt det første året og treningen av hunden må også utvikle seg med hundens alder. Dato: 12-13. feb

Tid kurs: 10:00-16:00 begge dager

For: Alle hunder fra 6 mnd og eldrePris: 2999,-Sted: Ekeby Gård – Ekebyveien 2, 1570 Dilling (innendørs og utendørs lokaler)

Står du fast med en kommando eller sliter med en innlæring er dette riktig kurs for deg!

Vi hjelper deg gjerne videre med treningen av hunden og tar tak i den utviklingsfasen hunden er i når du kommer på kurs. Øvelser vi vil jobbe videre med, er blant annet; innkalling, gå pent i bånd, ro-øvelser og passeringstrening. Vi kommer også til å jobbe med søksøvelser og flere morsomme aktiviseringsøvelser som agility. Dette blir en gøy helg med fokus på samspill mellom hund og fører!

På våre kurs fokuserer vi på en god relasjon og tydelig kommunikasjon. Instruktøren er opptatt av at du og hunden skal ha det morsomt sammen.Dette kurset er for alle som har hund og ønsker å lære grunnleggende prinsipper innen kommunikasjon og trening av hund. Hunden må ha fylt 6 mnd.

Tidlig sosialisering med både hunder, mennesker og miljøtrening i ulike situasjoner vil utvikle hundens språk og gjøre den trygg i sine omgivelser. Dyrebart Omsorg sine lokaler tilbyr mange muligheter, vi kan derfor gi et unghund kurs hvor miljøtrening og sosialisering settes i fokus. Våre instruktører vil investere tid i å utvikle oppgaver og utfordringer til hver enkelt hund. Det blir i tillegg lagt til rette for at valpene lærer samhandling og blir håndtert av andre mennesker.

COVID-19Vi følger restriksjoner fra Regjeringen og vil hele tiden oppdatere kursdeltagere om tiltak vi utfører for å kunne holde et sikkert kurs. Om det er noe du lurer på er det bare å ta kontakt: post@dyrebaromsorg.no

Billetter

  • Trykk på linken

    https://www.dyrebaromsorg.no/product-page/grunnkurs

    kr 2 999,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page