top of page

Møt vår nye instruktør, Maria

Neste helg arrangerer vi årets første valpekurs på Ekeby Gård, 60 min fra Oslo. Vi har også fått en ny instruktør med på laget som skal begynne å holde valpekurs for Dyrebar Omsorg. Instruktørpresentasjon - Bli kjent med Maria Wahl Gran!

Maria har en lang og brede erfaring med hunder og mennesker. Blant annet har hun en spennende bakgrunn med både hovedfag i pedagogisk psykologi og videreutdanning innen praktisk - pedagogisk utdanning og også kognitiv terapi.


Hei Maria, når begynte du med hundekurs? - For litt over 20 år siden holdt jeg mitt første valpekurs. Siden har jeg hatt ulike typer kurs; valp, grunn, videregående og også konkurranserettet lydighet. Jeg har drevet mest med lydigheten på egne hunder, men vært innom ulike hundesporter. Maria er mest opptatt av relasjon mellom hund og mennesker og vi kan garantere deg at du blir ivaretatt når du kommer på valpekurs hos oss! Vi har satt opp første kurs 22-23. januar, det er ikke for sent å melde seg på. Følg linken: https://www.dyrebaromsorg.no/product-page/valpekurs

Hva lærer man under valpekurset helgen 22-23. januar?

- På dette helgekurset vil du lære alt fra basic øvelser som sitt, ligg, innkalling, søk, gå pent i bånd, sosialisering og mye mer. Dette kurset vil også gi deg en teoretisk gjennomgang av grunnleggende forståelse i kommunikasjon med hunder, læring og atferd. Dette er et hundekurs for ALLE som ønsker å få en lydig og fin familiehund.


Til slutt, hva får deg til å smile Maria? - En logrende hale og lukten av valp! <3
“Det beste med kurset er at det er lagt opp til teori for oss mennesker mens valpene slapper av mellom øvelser. Mye teori jeg har hørt før men forklart på en mer forstålig måte. Det er så mye enklere for meg å nå se etter hundens signaler og hvordan jeg kan kommunisere og trene for å få en lydig og fin familiehund. Ikke nøl, meld deg på!” - Kursdeltager“En flott kurshelg med masse utbytte og inspirasjon til å øve videre. Vi lærte masse og fikk mye læring i se på de andre kursdeltagerne. Instruktøren var veldig dyktig og erfaren, og meget god til å se hver hund.” - Kursdeltager
Commentaires


bottom of page