top of page

14. februar er det morsdag, Valentine`s Day, fastelaven OG online treningssamling!


Nå starter vi opp med online DAI-trening!


Har du lyst å gå på kurs med hunden din, men blitt stoppet av covid eller bor langt unna Dyrebar Omsorg?


Vi starter opp med å arrangere online samling innen (hundeassisterte intervensjoner) for alle dere som trenger inspirasjon og noe sosialt i disse Lock Down-tider.


På denne samlingen vil du ha anledning til å møte, snakke med og trene hund sammen med kollegaer rundt om i hele Norge. I tillegg vil du få veiledning på trening av din hund av våre engasjerte og dyktige instruktører!
Dato: Søndag 14. februar

Tid: 10:00-13:00 Pris: 600 kr (Alle medlemmer av Dyrebar Lisens får dette gratis) Antall plasser: 30 Sted: Online treningDagen starter med en kort samling hvor alle presenterer seg selv og kommer med innspill på hva dere ønsker å trene på, dette diskuteres i hele gruppa. Etter dette trener alle sammen i mindre grupper (online) og gir hverandre tilbakemeldinger. Kursleder går mellom gruppene og gir veiledning. Alle samles på slutten av dagen for oppsummering. Kursleder er tilgjengelig for individuell samtale med dere som ønsker det fra 13:00. 10 minutter pr deltager pr dag.


Det er fint om dere på forhånd sender inn om det er enkelte temaer dere ønsker skal vi skal ta opp i løpet av dagen. Send til: Post@dyrebaromsorg.noUnder samlingen vil du ha anledning til å møte, snakke med og trene hund sammen med kollegaer rundt om i hele Norge. I tillegg vil du få veiledning på trening av din hund av våre engasjerte og dyktige instruktører!


Kurset er for dere som har en dreven terapi/skole/besøkshund men trenger mer inspirasjon og trening sammen med andre.


Det er også for deg som er interessert i å lære mer om øvelser du og hunden din kan gjøre for å fremme en terapeutisk funksjon på oss mennesker.

Kurset består av diskusjoner, praktiske øvelser, personlig veiledning, gruppetrening og spørsmålsrunder.
Comments


bottom of page