top of page

Antrozoologi konferanse i Edinburgh

Denne uka har Dyrebar Omsorg deltatt på en stor antrozoologi konferanse i Edinburgh, arrangert av International Society for Anthrozoology. Hele 250 deltakere fra hele verden deltok!Antrozoologi konferanse i Edinburgh

Christine presenterte vår personlighetsevaluering av dyr, PADA og mange kom bort etterpå for å få vite enda mer, og nye viktige bekjentskaper ble stiftet.Dyrebar Omsorg deltar jevnlig på slike konferanser. -Både for å holde forelesninger selv, men ikke minst for å være oppdatert på hvordan feltet utvikler seg.


Å delta på internasjonale konferanser er en flott mulighet til å utvide nettverket, lære om de nyeste trendene og forskningen innen vårt fagområde, og dele våre egne funn og innsikt med andre fagfolk. Det gir oss muligheten til å møte og samarbeide med eksperter og forskere fra hele verden, utveksle ideer, få tilbakemeldinger og bli inspirert av andres arbeid.


-Ikke minst var det hyggelig å møte gode venner som James Serpell (som forøvrig skal komme til Dyrebar Omsorg igjen), Aubrey Fine (som også ønsker å komme tilbake til Dyrebar Omsorg), Nancy Gee (som nå er den nye presidenten av International Society for Anthrozoology), og mange, mange fler. Jeg er så glad for å ha det store nettverket av de ledende innen hele feltet av dyr-menneske-interaksjoner, sier Christine.


Vi har hatt en utrolig inspirerende tur på antrozoologi konferanse i Edinburgh!
 


Les om våre

kurs og utdanninger


kurs i dyreassisterte intervensjonerComments


bottom of page