top of page

Besøkshundkurs er nå online!


Den gleden din hund gir deg, vil du dele den med andre som kan trenge et lysglimt i hverdagen?


Nå tilbyr vi deler av kurset online! Kurset har vanligvis har gått over 2 helger, nå kan du ta første delen hjemme i sofaen!Teori (obligatorisk)

Ta dette kurset hvor som helst når som helst! Bruk så lang tid du trenger. Vi anbefaler å sette av 3 kvelder for kurset.


Begynn med teorikurset fra sofaen i kveld! https://www.dyrebaromsorg.no/besøkshundkursEgnethetsvurdering (obligatorisk)

Dyr som skal delta i dyreassisterte intervensjoner må velges i henhold til formålet, være sunne, trygge, og møte kriteriene for risikohåndtering. Dyr i dyreassisterte

intervensjoner må være mentalt og fysisk friske ha en hensiktsmessig størrelse og alder,

og må vise de nødvendige ferdigheter som gjør at de fungerer sammen med alle aktuelle deltakere.


Les mer om egnethetsvurdering:Praktisk prøve (obligatorisk)

Praktisk prøve er et simulert besøk og en praktisk eksamen i dyreassisterte intervensjoner hvor ekvipasjen viser at de mestrer de grunnleggende øvelsene i en intervensjon. Ekvipasjen vil på forhånd få informasjon om hvilke øvelser og type klient de vil møte under den praktiske prøven.


Les mer om praktisk prøve her:Praktisk trening (frivillig)

Vi tilbyr praktisk trening på våre DAI kurs som vi holder i Asker, Moss, Bergen, Trøndelag og Ålesund.Som et sertifisert team er du også kvalifisert til å bli med i vårt lokale community der du får utdelt en "Dyrebar lisens" som inkluderer et godkjent lisens nr, du får tilgang til og oppfølging i bruk av elektronisk logg-system, tilgang til treningsdagbok, treningsplaner, muligheten til å bruke våre uniformer og Dyrebar Omsorg produkter, samt en rekke andre fordeler som Aniplan medlemskap, flere gratis online kurs og delta i diskusjoner med noen av de mest kunnskapsrike og erfarne innen området innen dyreassisterte intervensjoner i Norge og internasjonalt!


Har du spørsmål vedr. kurset, ta kontakt med post@dyrebaromsorg.no

Comentarios


bottom of page