Besøkshundkurs er nå online!

Oppdatert: 19. aug. 2020


Den gleden din hund gir deg, vil du dele den med andre som kan trenge et lysglimt i hverdagen?


Nå tilbyr vi deler av kurset online! Kurset har vanligvis har gått over 2 helger, nå kan du ta første delen hjemme i sofaen!


DEL 1 - Teori

Ta dette kurset hvor som helst når som helst! Bruk så lang tid du trenger. Vi anbefaler å ta denne delen av kurset ca 1-2 mnd før du går videre med del 2. Da får du nok tid til å trene på de øvelsene du har fått innføring i under teoridelen og er godt forberedt for del 2. Om du har behov for eller ønsker hjelp til å trene eller at hunden din ikke er gammel nok til å ta DEL2 (for å kunne ta DEL 2 må hunden ha fylt 18 mnd) anbefaler vi et av våre DAI-samlinger som arrangeres fortløpende.


Begynn DEL 1 av kurset i dag via denne linken!

DEL 2 - Praktisk

Denne delen av kurset er en praktisk del. For å kunne delta her må du ha tatt DEL 1 av kurset. Hunden må også kunne gå pent i bånd og sitte/ligge stille på kommando. I DEL 2 vil våre instruktører være der for å veilede dere slik at du og hunden skal kunne gi de som får besøk av dere en best mulig opplevelse.


Under den praktiske delen vil du også ha muligheten til å gå opp til en praktisk prøve og egnethetsvurdering av hunden for å bli et sertifisert team.


Når du og hunden har bestått den praktiske prøven vil du og hunden bli et sertifisert «besøkshund-team». Du kan jobbe med folk i alle aldre, jobbe én til én eller med grupper, du kan jobbe på institusjoner eller gå på hjemmebesøk.


Det er allerede satt opp to praktiske samlinger, en i oktober og en i november. Meld deg opp her.
Som et sertifisert team er du også kvalifisert til å bli med i vårt lokale community der du får utdelt en "Dyrebar lisens" som inkluderer et godkjent lisens nr, du får tilgang til og oppfølging i bruk av elektronisk logg-system, tilgang til treningsdagbok, treningsplaner, muligheten til å bruke våre uniformer og Dyrebar Omsorg produkter, samt en rekke andre fordeler som Aniplan medlemskap, flere gratis online kurs og delta i diskusjoner med noen av de mest kunnskapsrike og erfarne innen området innen dyreassisterte intervensjoner i Norge og internasjonalt!


Har du spørsmål vedr. kurset, ta kontakt med kathrine@dyrebaromsorg.no