top of page

Hvem jobber i Dyrebar Omsorg?

Flere av dere har allerede vært i kontakt med oss enten via studiene vi tilbyr sammen med NMBU, flere har deltatt på hundekurs og andre har vært i kontakt med oss for å finne sertifiserte team til ulike oppdrag.


Dyrebar Omsorg jobber innen helsefremmende tiltak med dyr og til dere som ikke kjenner menneskene bak Dyrebar Omsorg, her er vi :-)


Dr. Christine Olsen er utdannet etolog og grunnleggeren av Dyrebar Omsorg hun startet opp i 2004. I dag jobber hun med forskning og videreutvikling av DAI. Flere møter på henne under studiet på NMBU der hun gir veiledning til studenter, andre har lest hennes forskning, men de aller fleste av dere møter henne når dyret ditt skal igjennom en egnethetsvurdering og sertifisering. Christine er en lattermild trønder som ofte inviterer til middager der man møter hunden hennes Apollo og katten Ozzy.


Dyrebar Omsorg består av engasjerte fagfolk! Vi tilbyr økt kunnskap i form av omfattende kurs og sertifiseringer for å kvalitetssikre tilbud der dyr brukes i intervensjoner innen terapi, pedagogikk og aktiviteter med mennesker. Vi jobber med arter som hund, katt, gårdsdyr og hest. Har du tatt en av våre kurs eller utdanninger har du definitivt møtt på Line som er utdanningsansvarlig hos oss.


Ikke bare er hun hovedinstruktøren våres på hundekurs, hun holder også foredrag for bedrifter rundt om i landet og er ansvarlig for studiene våres på NMBU.


Når hun ikke utvikler nye kurs sammen med Christine trener hun hundene sine. Line er hundemamma til flere hunder men du kjenner kanskje best til Humla. Den mest avbildet hunden på våre sosiale medier. Søt ikke sant?
Du visste det kanskje ikke men en av våre ansatte har studert industridesign i Milano. Godt hun kom tilbake til Norge for å bli vår produksjon- og webansvarlig.


Silje heter hun og hun er vår kreative hjerne som har utviklet alt av vår visuelle utseende! Vår flotte logo, online kurs, presentasjoner og ikke minst våre nettsider.

Silje er vår produksjonssjef som kan produsere alt! Da mener vi absolutt alt!

I sitt team har hun også hunden Bella, en basenji som er sertifisert besøkshund.Visste du at vi også har utviklet retningslinjer for hund på institusjon sammen med Helsedirektorate? LES HERMed en lidenskapelig gjeng som jobber i et raskt utviklende miljø er det godt å ha en person som virkelig holder alle trådene sammen.

Hilde er daglig leder og vår “mekaniker” i selskapet. Alle bedrifter burde ha en som Hilde, en person som er ekstra nøye, erfaring innen analysebransjen og har en høyere utdannelse innen administrasjon. Hilde er den som delegerer arbeid og staker ut vår felles kurs for selskapet. Selv om hun er streng oppleves hun som en svært varm og omtenksom med en dialekt fra sørlandet.


Før vi runder av med siste viktige brikke i selskapet vårt ønsker vi å rette en stor TAKK til alle instruktører, franchisetagere, samarbeidspartnere, sertifiserte ekvipasjer og venner som hele tiden hjelper oss med å utvikle oss slik at vi kan være best på det vi driver med; nemlig helsefremmende arbeid med dyr <3Så siste brikke.. Du har sikkert sett han på bilder eller møtt han på kurs!

Eivind er en av våre erfarne instruktører som enten er foran eller bak kamera. Når han er foran kamera er han både kursholdere, egnethetstester for hund og evaluerer under praktisk prøve.


Er han bak kamera tar han nydelig bilder av interaksjon mellom dyr og mennesker. Eivind ser du ofte i skogen sammen med terapihundene store Gullik, lille Lucy og Bris som er under utdanning.
2 Comments


Birgitta
Birgitta
Sep 07, 2022

Fin gjeng, som ikke bare er dyktige fagpersoner men utrolig hyggelige personer, som også lever for dyrene sine og dyrs beste. Og takket vare det har Dyrebar omsorg-gamle antrozoologisenteret- blitt et ärverdig senter som samarbeider med andre i både in- og utlandland. Glad og stolt å ha värt medlem nå i mange år. Takk til dere!

Like
Christine Olsen
Christine Olsen
Sep 20, 2022
Replying to

Tusen takk for gode ord, kjære Birgitta! ❤️

Like
bottom of page