top of page

Nerdeferie med mening!

10 sertifiserte ekvipasjer er blitt invitert med fra Norge for å delta på et av sommerens største bengivenheter innen dyreassisterte intervensjoner med hund. Campen heter International AAI camp og arrangeres for femte gang i Polen!

10 dager med trening der flere internasjonale eksperter deltar sammen med deltagere fra mange forskjellige land!


Marianne Raa, grunnleggeren av Hunder som hjelper er en av de inviterte ekvipasjene fra Norge som har tatt tatt turen til Polen.

- Campen er er unik mulighet til å møte andre som jobber innenfor fagfeltet DAI. Vi utveksler erfaringer, lærer mye nytt og inspirerer hverandre. Polen er dessuten et hundevennlig land. Vi blir godt mottatt som reisende med hunder. For meg er dette nerdeferie med mening. I bagasjen hjem igjen har jeg nye treningsmetoder, ny kompetanse og forsterket faglig nettverk. Kanskje har jeg inspirert noen, og i tillegg har jeg trent under en verdensstjerne: Fumi Higaki, forteller Marianne Raa.


Campen er en utveksling mellom Polen og Norge og er sponset av Norwegian Grants. En av arrangørene er Line Sandtedt, fagansvarlig i Dyrebar Omsorg.

- Prosjektet handler om å utveksle erfaringer og kunnskap innen DAI. I tillegg er det flere nasjoner til stede. Vi har deltagere fra Ukraina, Nederland og England på campen, sier Line.

Parallelt med dette foregår det en PADA-camp, hvor det er kommet deltagere fra Japan, Romania, Island, Polen og Nederland skal lære seg hvordan de evaluerer hunders egnethet for DAI.


Campen startet lørdag 9. juli. Før start ble det en kulturell utveksling, folk hadde med seg lokal mat, kaker og godteri slik at alle kan få en liten smak. I to dager før dette har vi hatt DAID (do as i do)- seminar med Fumi Higaki, en av grunnleggerne bak metoden, sier Line.


Artikkelen fortsetter lengre ned.I hele juli får du 50% avslag på vårt online kurs i Do As I Do.

SPAR kr.1.000,-


En annen deltagerne fra Norge er Ayesha, grunnleggeren av Terapipotene.

- Jeg er helt overveldet over å få være en av 10 inviterte ekvipasjer som fikk lov å være med fra Norge😃 Hele 10 dager med DAI trening med verdens beste gjeng, da må vi jo bare kunne bli enda bedre!

Målet med turen er å se om jeg og Stella kan få utviklet nye øvelser og ferdigheter sammen og bli inspirert av andre til å prøve nye ting som Stella synes er gøy og som hun mestrer, sier Ayesha.


På vei ned til Polen har Ayesha oppdatert følgerne sine på sosiale medier om hvordan hun og 3 hunder kom seg frem til campen.

- Jeg er bare sååååå imponert over dyra mine!!! Bilkjøring og ro i bur er de veldig gode på. Vi legger alltid opp lange kjøreturer med god margin for gode stopp underveis. Vi hadde også fått tips fra Sissel (en av de andre ekvipasjen fra Norge) om at det var dårlig med lufte området på båten som kunne bli en utfordring for mine hunder. 9 timer på båt og inne på samme lugar, hundene bare naila det 😃🐾 Til og med munnkurv vi var pålagt å bruke🐾❤️ , alt gikk veldig fint, sier Ayesha.Nina og Frenchie har også tatt den lange turen fra Norge til campen. De kjørte en stor varebil sammen med Eivind Holm, instruktør i Dyrebar Omsorg, og 4 andre hunder.

- Jeg er med fordi det er en superfin måte å møte andre som gjør det samme som deg og som syns det er like morsomt. Muligheten for å lære noe nytt og møte nye mennesker, sier Nina

VI HAR 30% AVSLAG PÅ ALLE EGNETHETSVURDERINGER, PRAKTISKE PRØVER OG ONLINE KURS I HELE JULI.

3 commentaires


Hilde Falch Moltzau
Hilde Falch Moltzau
11 juil. 2022

Utrolig flott at vi kan dele erfaringer på tvers av landegrensene ❤️ det er viktig for DAI miljøet 👏🏼👏🏼

J'aime

Torill Øverby Kvan
Torill Øverby Kvan
11 juil. 2022

Ja, ikke sant! Jeg fikk være med til Sardinia på en liknende samling - veldig givende 🥰

J'aime

Birgitta
Birgitta
11 juil. 2022

Så flott at 10 ekvipasjer ble i invitert med da!!! 💖

J'aime
bottom of page