himanshu-choudhary-RLo7QtKLyAY-unsplash.jpg

COMMUNITY

 Bli en del av Norges største miljø innen
dyreassisterte Intervensjoner. 

 Delta i Norges største miljø innen
dyreassisterte intervensjoner. 
  Få et trygt nettverk å støtte deg på
og som kan hjelpe deg vokse i ditt arbeid. 

Dyrebar Omsorg logo.png

BLI EN DEL AV DYREBAR LISENS

Du vil få utdelt et lisensnummer som vi i Dyrebar Omsorg bruker

som kvalitetstempel for våre kunder.

Dette gjør vi for å sikre kompetanse og dyrevelferd. 

 

Er du utdannet innen DAI eller besøksvenn? Da anbefaler vi at du leser videre. 

w_DSC5611.jpg
w_DSC5554.jpg
w_DSC5606.jpg

Å praktisere innen DAI kan bli noe ensomt
da man ikke alltid har mange kollegaer. Vi ønsker at du skal komme i kontakt med andre, som har lik kompetanse som deg og som brenner for videreutvikling! I vårt community vil du få veiledning og den oppfølgingen du trenger.
 
Vi ønsker å inspirere deg med nye øvelser og tilbyr flere gratis kurs til våre medlemmer. Det kan også oppstå uforutsette situasjoner under tiltakene og da er det ekstra fint å kunne snakke med andre som har bred kompetanse og mye erfaring.
 
Ved å bli en del av vårt communtiy "Dyrebar Lisens" får du tilgang på alt du trenger for å gjennomføre et optimalt og effektivt tiltak. Alt fra rapporteringsverktøy, kontrakter og analyseverktøy. Alle våre medlemmer får også bruke Dyrebar Omsorg sin logo på uniformer og annet markedsmateriell. Du får tildelt ditt eget lisens nummer som et kvalitetsstempel på din kompetanse samt diplom.

bruno-oliveira-RUvT7BbMV6A-unsplash.jpg

FÅ FLERE OPPDRAG 

Med Dyrebar Lisens blir du register i vår database, en nettside med enkel oversikt over alle ekvipasjer med lisens i Norge.  Dette er for å samle alle innen DAI på et sted, så institusjoner og andre lett kan finne besøksvenn, dyr innen terapi eller pedagogikk. Dette gjør det også enklere for Dyrebar Omsorg å tilby deg betalt oppdrag igjennom oss når vi får inn større prosjekter.

HVEM KAN BLI MEDLEM? 

For å kunne bli en del av dyrebare venner må du enten ha godkjent introkurs på NMBU eller tatt besøksvennkurs igjennom oss. Har du tatt besøkshundkurs igjennom noen andre som f.eks Røde Kors, tilbyr vi et oppfølgingskurs slik at du kan bli medlem. 

OPPFØLGING OG VIDERE UTDANNING

Webinarer, inspirasjon, artikler og helgesamliner. Det er stadig ny utvikling og forskning innen DAI. Vi holder deg oppdatert på det nyeste igjennom vårt ekspertpanel, gode diskusjonsforum og kurs. 

GODE AVTALER OG RABATTER

Som en del av vårt community vil du få tilgang på en rekke avtaler og rabatter. 

BLI MEDLEM I DAG

​Når du blir medlem får du tilsendt boken “Dyreassisterte Intervensjoner med Hund” til en verdi av kr 450,- samt et Aniplan medlemskap til en verdi av kr 1.788,-!

ANIPLAN 

AniPlan® innebærer at din hund følger en plan for å bevare en god helse hele året.. Du kalles automatisk inn til klinikken for kontroller. I planen inngår blant annet de viktigste undersøkelsene og vaksinasjonene som din veterinær vet at din hund har behov for.
Du vil også få råd og veiledning om hvordan du selv kan være med på å forebygge problemer og sykdommer, og kan stille spørsmål om det du lurer på eller bekymrer deg for. Med AniPlan® hjelper veterinæren, sammen med deg, din hund med å få de beste forutsetningene for god helse og et langt liv. AniCuras forhåpninger er også at AniPlan®,
gjennom bedre forebygging og økt bevissthet rundt helse, vil føre til lavere kostnader for deg gjennom å minske behovet for mer omfattende behandling.

FORDELER


 • Godkjent lisens nummer til å praktisere DAI.


 • Full tilgang til å bruke uniformer fra Dyrebar Omsorg samt arbeidsverktøy: tilgang til rapportmal, kontraktsmal og markedsmateriell.


 • Du blir registrert på www.dyrebarlisens.no der du kan få flere jobboppdrag direkte fra kunder eller igjennom Dyrebar Omsorg.


 • Muligheten til å ta oppdrag igjennom Dyrebar Omsorg med faglig veiledning. Dyrebar Omsorg betaler ekvipasjer 450,-/timen for DAA og 850,-/timen for DAP og DAT.


 • 12 GRATIS online hundetrening i grupper for alle terapi, skole og beslkshunder en gang i mnd med instruktør: Line Sandstedt.


 • Et gratis webinar i mnd samt tilgang på alle opptak av tidligere webinarer!


 • Full tilgang på alle forum og diskusjonsgrupper i vårt community. Få inspirasjon til nye øvelser, opplegg med bruker og diskuter med andre som også praktiserer.


 • 20% rabatt på alle kurs og produkter i nettbutikken

Gratis AniPlan for et dyr i 1 år (har du flere du praktiserer må du oppgradere med ytterligere 1.200kr pr ekstra dyr i året

aniplan-webb-bild.jpg

* Aniplan medlemskap

hos Anicura gir deg også fordeler som: 

 


 • Gratis Helsekontroll m/vaksine og tannsjekk (gjennomføres hos AniCura)


 • Gratis Atferdssjekk (gjøres samtidig med helsekontroll hos AniCura)


 • Ubegrenset med kloklipp og resepter


 • 30% rabatt på ormebehandling ved utenlandsreise (medisin kommer i tillegg)


 • 10% rabatt på forsikring i Gjensidige


 • 10% rabatt på tannrens


 • Gratis direkteoppgjør ved bruk av forsikring


 • Gratis konsultasjoner i online app

 • Fôrrabatter (utvalget varierer fra klinikk til klinikk)

PRISER

MÅNEDSAVGIFT

Verdi over 10.000kr!
Et års medlemsskap koster 2.400kr for en ekvipasje.

Jobber du med flere dyr koster det ytterligere 1.200kr i året pr dyr for å dekke AniPlan medlemskapet.

 

Aniplanmedlemsskapet til dyret koster 250kr/mnd- du sparer 1.800kr ved å ta Aniplan medlemskapet igjennom oss.


AniPlan medlemskap (obligatorisk for alle som praktiserer innen DAI med hund/katt).

*12 måneders bindingstid