Eivind Holm.jpg
w_DSC1346.jpg
sheri-hooley-rk_X1yut-Gc-unsplash.jpg

BLI EN DEL AV VÅRT COMMUNITY

"DYREBAR LISENS"

Bli en del av Norges største miljø innen dyreassisterte Intervensjoner. 

Delta i Norges største miljø innen dyreassisterte intervensjoner. Du vil få utdelt et lisensnummer som vi i Dyrebar Omsorg bruker som kvalitetstempel for våre kunder. Dette gjør vi for å sikre kompetanse og dyrevelferd. 

 

Er du utdannet innen DAI eller besøksvenn? Da anbefaler vi at du leser videre. 

Å praktisere innen DAI kan bli noe ensomt da man ikke alltid har mange kollegaer. Vi ønsker at du skal komme i kontakt med andre, som har lik kompetanse som deg og som brenner for videreutvikling! I vårt community vil du få veiledning og den oppfølgingen du trenger. Vi ønsker å inspirere deg med nye øvelser og tilbyr flere gratis kurs til våre medlemmer. Det kan også oppstå uforutsette situasjoner under tiltakene og da er det ekstra fint å kunne snakke med andre som har bred kompetanse og mye erfaring. Ved å bli en del av vårt communtiy "Dyrebar Lisens" får du tilgang på alt du trenger for å gjennomføre et optimalt og effektivt tiltak. Alt fra rapporteringsverktøy, kontrakter og analyseverktøy. Alle våre medlemmer får også bruke Dyrebar Omsorg sin logo på uniformer og annet markedsmateriell. Du får tildelt ditt eget lisens nummer som et kvalitetsstempel på din kompetanse samt diplom. 
 

HVEM KAN BLI MEDLEM? 

For å kunne bli en del av dyrebare venner må du enten ha godkjent introkurs på NMBU eller tatt besøksvennkurs igjennom oss. Har du tatt besøkshundkurs igjennom noen andre som f.eks Røde Kors, tilbyr vi et oppfølgingskurs slik at du kan bli medlem. 

FÅ FLERE OPPDRAG 

Med Dyrebar Lisens blir du register i vår database, en nettside med enkel oversikt over alle ekvipasjer med lisens i Norge.  Dette er for å samle alle innen DAI på et sted, så institusjoner og andre lett kan finne besøksvenn, dyr innen terapi eller pedagogikk. Dette gjør det også enklere for Dyrebar Omsorg å tilby deg betalt oppdrag igjennom oss når vi får inn større prosjekter.

 

OPPFØLGING OG VIDERE UTDANNING

Webinarer, inspirasjon, artikler og helgesamliner. Det er stadig ny utvikling og forskning innen DAI. Vi holder deg oppdatert på det nyeste igjennom vårt ekspertpanel, gode diskusjonsforum og kurs. 

 

GODE AVTALER OG RABATTER

Som en del av vårt community vil du få tilgang på en rekke avtaler og rabatter. 

BLI MEDLEMM I DAG

​Når du blir medlem får du tilsendt boken “Dyreassisterte Intervensjoner med Hund” til en verdi av kr 450,- samt et Aniplan medlemskap til en verdi av kr 1.788,-!

ANIPLAN 

AniPlan® innebærer at din hund følger en plan for å bevare en god helse hele året.. Du kalles automatisk inn til klinikken for kontroller. I planen inngår blant annet de viktigste undersøkelsene og vaksinasjonene som din veterinær vet at din hund har behov for.
Du vil også få råd og veiledning om hvordan du selv kan være med på å forebygge problemer og sykdommer, og kan stille spørsmål om det du lurer på eller bekymrer deg for. Med AniPlan® hjelper veterinæren, sammen med deg, din hund med å få de beste forutsetningene for god helse og et langt liv. AniCuras forhåpninger er også at AniPlan®,
gjennom bedre forebygging og økt bevissthet rundt helse, vil føre til lavere kostnader for deg gjennom å minske behovet for mer omfattende behandling.

FORDELER

* Godkjent lisens  nr

* Full tilgang i vårt internasjonale og norske community

* Kom i dialog med andre som praktiserer innen DAI

* Få flere betalte oppdrag

* Arbeidsverktøy som rapportmal og analyseverktøy

* Alle webinarer er GRATIS!

* 20% avslag på alle kurs på ICofA

* Gratis egnethetsvurdering og helsesjekk 1 gang/året

* Bruk av Dyrebar Omsorg sin logo på uniformer og markedsmateriell

* Aniplan medlemskap hos Anicura gir deg også fordeler som: 

 

Eksklusiv bonusordning på fôr fra

Hill’s, Virbac og Specific

Gratis direkteoppgjør ved bruk av forsikring

10% Rabatt på dyreforsikring hos Gjensidige

30% rabatt på attestering av ormekur for utenlandsreise (medisiner kommer i tillegg)

 

10% rabatt på tannrens

 

Gratis resepter

PRISER

MÅNEDSAVGIFT

20 Euro (ca 200kr) pr/mnd

110 euro (ca 1.200kr) innmeldingsavgift inkl.  velkomstpakke til en verdi av 2.238kr!

*12 måneders bindingstid

nkk_logo.jpg (optimized_original).jpg
nmbu_symbol_rgb_0.jpg
anicura logo.png
gjensidige_horizontal_logo_rgb.png