top of page

COMMUNITY
dyreassisterte intervensjoner

Møt andre innen DAI

Bli kjent med andre som jobber med dyrene sine for å hjelpe andre. Lær av hverandre, del erfaringer, spør om råd, hold deg oppdatert på ny forskning og hvordan du kan videreutvikle deg.

 

Vil du vite mer om hva dyreassisteret intervensjoner er? Spør eller bare følg med i forumet.

Community Dyrebar omsorg

Frøydis og Glen

​  FORUM  

 

Åpent for alle.

Her er det åpent for å stille spørsmål, dele erfaringer, bare følge med og lære, bli kjent og skap et nettverk. Du trenger ikke ha noen erfaring fra å jobbe med dyret ditt. Forumet er ment som en ressurs for alle uansett erfaring.

 

Vårt ønske er at vårt community kan være et nyttig verktøy.

Vår erfaring er at de som er ute i felten og jobber med dyrene sine er utrolig flinke til å dele av sin kunnskap og støtte hverandre.

dyrebar omsorg app
spaces logo

PRØV VÅR APP!
Lettere å bruke appen på mobil

Vår gratis app er anbefalt for en bedre opplevelse når du bruker vårt community på telefon.

Last ned Spaces by wix app

Bruk invitasjonskode: RSRUE9

ICofA Community

Vi har også et internasjonalt community der du kan møte folk fra hele verden. Dyreassisterte intervensjoner er et raskt voksende fagfelt som gjør raske fremskritt innen forskning og er i stadig endring. Derfor er det vikitg å ha en møteplass hvor folk kan holde seg oppdaterte og kunne videreutvikle seg og faget.

 

Vi har også et bredt ekspertpanel og samarbeid med andre forskere, psykologer, etologer, veterinærer, hundetrenere og trenere med erfaring og ekspertise innen forskjellige dyrearter.

dyrebar omsorg camp i polen

Fra vår trenings-camp i Polen

bottom of page