top of page
Juli tilbud 2.jpg

Sommerkampanje

Få litt påfyll kunnskap i sommerVi håper du får en fin sommer

uansett hvor du er og uansett vær!

 

Vi har tilbud for deg med

HUND, KATT, HEST & GÅRDSDYR

Håndbok produktbilde norsk.jpg

Håndbok

En omfattende bok laget av ledende eksperter på fagområdet. Denne reviderte utgaven, utviklet i samarbeid med ulike spesialister, er en oppdatert versjon av "Dyreassisterte aktiviteter med hunder: Retningslinjer for grunnleggende krav og kunnskap," opprinnelig publisert i 2016.

Inkludert i nettkurset

Dyrebar Tjenestehund - Besøkshund

Førpris 350

Nå 245,-

Beskrivelse:

Denne boken er et uvurderlig ressurs for alle som ønsker å arbeide med terapihunder, skolehunder eller besøkshunder. Skrevet av erfarne fagpersoner innen feltet, gir den en grundig innføring i dyreassisterte tiltak (dyreassisterte intervensjoner) Hovedinnhold: Grunnleggende kunnskap: Start reisen med å forstå de grunnleggende prinsippene og metodene for dyreassistert bistand. Kommunikasjon: Lær hvordan du effektivt kan kommunisere med hunden din, både verbalt og ikke-verbalt. Stresshåndtering: Forstå hvordan stress påvirker hunder og metoder for å identifisere og redusere stress. Menneske-Hund relasjon: Forstå det viktige båndet mellom mennesker og hunder, og hvordan dette kan utnyttes i dyreassisterte tiltak. Læringsteori: Få innsikt i læringsteorier som er essensielle for trening av hunder. Trening av hunden: Praktiske teknikker for å trene hunden din til å bli en tjenestehund. Dyrevelferd: Sikre hundens velferd gjennom hele prosessen med dyreassistert bistand. Helse og Risikohåndtering: Lær om forebygging, identifisering av helseproblemer og risikohåndtering. Etikk: Forstå de etiske prinsippene som skal følges i dyreassistert bistand. Av miljøhensyn er boken kun online. Ekstra Materiale: Boken inkluderer også bonusmateriale for de som vurderer å skaffe seg en hund til dyreassistert bistand, samt tips for valpeforberedelser. Denne reviderte utgaven, utviklet i samarbeid med ulike spesialister, er en oppdatert versjon av "Dyreassisterte aktiviteter med hund: Retningslinjer for grunnleggende krav og kunnskap," opprinnelig publisert i 2016. Hva er nytt? Betydelige oppdateringer: Vår siste utgave inneholder omfattende revisjoner, som reflekterer rundt det stadig skiftende landskapet for dyreassisterte tiltak. Nye definisjoner: Utforsker nylig definerte konsepter og terminologi, for å forbedre klarhet og presisjon innen feltet. Forfatterne: Magdalena Nawarecka-Piątek og Magdalena Warońska fra Stowarzyszenie Zwierzęta Ludziom, en organisasjon som tilbyr opplæring og gjennomfører dyreassisterte tjenester i Polen. Mari-Louise Asp, Dr. Christine Olsen og Line Sandstedt: fra Dyrebar Omsorg. Målgruppe: Denne boken er perfekt for studenter, fagpersoner og alle som ønsker å utdype sin kunnskap om dyreassistert bistand med hund. Den er også pensum for grunnkurset for terapihunder, skolehunder eller besøkshunder. Kontakt: For mer informasjon, ta kontakt på post@dyrebaromsorg.no. Kjøp boken i dag og start din reise med dyreassistert bistand!

Minikurs pakke

Minikurspakke

De viktigste grunnferdighetene for arbeid med Dyrebar Tjenestehund. Gjør deg klar til praktisk prøve eller få på plass nyttige adferder for godt samarbeid med hunden din og en lettere hverdag. Kursene er på engelsk.

Førpris 400

Nå 280,-

Pakken innholder disse kursene:

How to teach the dog “a marker” How to teach your dog “go to mat” How to teach your dog to “follow the thumb” How to teach your dog “doggie zen” How to teach your dog “head in lap” How to teach the dog “a marker” ​Lær hunden din en markør. En markør er f.eks lyden av en klikker (klikkertrening). Å bruke en markør når du trener er veldig nyttig for å kunne være mer presis i treningen. Lyden brukes for å fortelle hunden at det den gjorde var rett og belønningen kommer. ​ How to teach the dog “go to mat” ​Lær hunden din å legge seg på teppet. Vi viser flere forskjellige innlæringsmetoder og steg for steg hvordan du går frem og hvordan du går frem hvis hunden gjør feil. Dette er kanskje en av de mest nyttige øvelsene en kan lære en hund. How to teach the dog “doggie zen” ​Lær hunden din omvendt lokking. Omvendt lokking har flere nyttige funksjoner. Den brukes til å lære hunden å holde en øvelse over tid og du kan kommunisere til hunden at den gjør rett uten å måtte rose den igjen og igjen som skaper forvirring. Det er også en fantastisk øvelse for å trene impulskontroll og konsentrasjon. En grunnleggende øvelse alle burde kunne. How to teach the dog “follow the thumb” ​Lær hunden din en target. En target er noe hunden din skal følge etter eller berøre. Her lærer hunden å følge etter og berøre tommelen, men du kan bytte ut tommelen med en post-it lapp, håndflaten din eller noe annet du ønsker at hunden følger/berører. Nyttig for innlæring av øvelser, men også som verktøy i hverdagen. How to teach the dog “head in lap” ​Lær hunden din å ha hodet i fanget på deg eller noen andre. En grunnleggende øvelse som brukes mye av Dyrebare Tjenestehunder og er en øvelse du må kunne hvis du skal ta praktisk prøve for sertifisering.

besøkskatt

Online teorikurs og grunnkurs

Grunnkurset for seg som vil jobbe med katten din innen katteassisterte tiltak.

Førpris 999

Nå 699,-

Beskrivelse og kursinnhold:

At katter kan gi mennesker en følelse av velvære og virke stressreduserende, er godt kjent. Både kattens tilstedeværelse, kattens lyder, det å klappe på den, leke med den og iakkta den, har positive effekter som kan være et vindu eller snarvei inn til å hjelpe personer som er sårbare eller strever av ulike årsaker. Katten kan være en ressurs i målrettede tiltak innen pedagogikk, helse og lavterskel tilbud og aktiviteter. Besøksvenner med katt jobber med et bredt spekter av mennesker som trenger støtte, en pause fra utfordringene sine eller hjelp til å mestre. En besøkskatt kan jobbe med alle former for helsefremmende aktiviteter både for institusjoner og private oppdrag, i samarbeid med utdannede fagfolk. Terapikatt - dyreassistert terapi brukes som en systematisk del av et behandlingsopplegg. Dyreassistert terapi innebærer at personell innen helsevesenet eller sosialvesenet bruker et dyr som del av jobben sin. Skolekatt - dyreassistert pedagoikk er målrettet bruk av dyr som et pedagogisk verktøy. Skolekatter brukes som motivasjons- og mestringsressurs innen generelle- og spesifikke lærevansker, sosio-emosjonelle vansker og sansemotorisk trening. Som for eksempel ”lesekatt”. Kurset inneholder: Introduksjon Katters effekt på menneskets helse Kommunikasjon Problematferd Risikohåndtering og kattens helse Læring og trening av katt Intervju med sertifisert ekvipasje Egnethetsvurdering av katt Kurset er nettbasert, og det vil ta ca. 10 timer å fullføre hele kurset. Vit at du har anledning til å stille spørsmål til kursansvarlig under hele kurset. Etter fullført kurs vil du motta et kursbevis for at du har tatt teoridelen «Besøksvenn med katt». Sertifisering for besøkskatt krever: Egnethetsvurdering Teorikurset besøksvenn med katt Praktisk prøve Sertifisering for skolekatt og terapikatt krever: Egnethetsvurdering Teorikurset besøksvenn med katt Introduksjonskurs - universitetskurs på NMBU praktisk prøve Du kan også melde deg inn i Dyrebar Lisens og du kan videreutdanne deg ved å ta universitetsutdanningen vi har i samarbeid med NMBU for pedagoger og terapeuter. Har du spørsmål angående kurset ta kontakt med Christine: christine@dyrebaromsorg.no

Build a magic bond

Connecting with horses
by giving choices

I kurset lærer du å bygge opp trening uten tvang,

for å bygge et partnerskap der hesten din følger deg fritt og du kan ri med lette signaler.

Kanskje til og med uten tøylene!

Førpris 1999

Nå 1399,-

Beskrivelse og kursinnhold:

Kurset er utviklet av Cathrine Fodstad og er på engelsk. Cathrine er en sertifisert hestetrener fra Holar University College og ridelærer fra Norsk Hestesenter. Hun har 35 års erfaring med hester. Cathrine var den første nordmann til å delta i Mongol Derby, et av verdens lengste og tøffeste hesteløp. De halvville hestene i Mongolia lærte henne å se hester for hva de virkelig er. Etter det 1000 kilometer lange løpet har hennes forståelse av hester aldri vært det samme. Ukonsentrert, lat eller engstelig er noe av dette beskrivende for hesten din? ​ I kurset lærer du å bygge opp trening uten tvang, for å bygge et partnerskap der hesten din følger deg fritt og du kan ri med lette signaler. Kanskje til og med uten tøylene! ​ Er hesten din noen ganger vanskelig å stoppe eller hard i munnen? Men å kjøpe skarpere bitt og holde fast i tøylene har ikke fungert som planlagt? ​ Noen få øvelser gjort på en våken og bevisst måte vil løse disse problemene – samtidig som det bygges en magisk bånd med din hest. Diplom: du får utstedt et diplom på slutten av kurset. ​ Build a magic bond inneholder: ​Lengde: 4 timer foredrag + over 5 timer med eksempel-video! Dette kurset består av 4 elementer og 3 case studier. ​ Case study 1 – Skape relasjon til en kaldblods traver Case study 2 -Hvordan tilknytning løser seperasjonsangst Case study 3 – Skape relasjon til en potensielt farlig hest ​ Relasjon og intimsone Bli en naturlig leder når du leder Kroppsspråk med grime og leietau Kroppsspråk og frihet Hesters sinnstilstand Hester er i stand til å bruke kroppen sin på en funksjonell måte uten å bli mikrohåndtert. Hvis vi bare lar de få lov! Hestens sinnstilstand påvirker hvordan de bruker kroppen sin. Når tankene deres er glade og de er avslappet, tar kroppen deres en funksjonell form med naturlig holdning og bakbensengasjement. Du er den beste treneren for din hest.

Webinar.jpg

30% på alle webinarer

Bredt spekter av innhold.

Med gjesteforelesere med ekspertise innen en rekke viktige fagområder relevant for dyrevelferd og utdypende kunnskap om dyrene våre.

bottom of page