top of page

Innsamlingsaksjon for Dyrebar Omsorg:

 

Støtt Utdanning av

50 Nye Ekvipasjer

 

 

kr 423 000

 

Regnestykke for utdanning av et team

- kr 1750 PADA For-test

- kr 2200 PADA Egnethetsvurdering

- kr 2999 Teorikurs

- kr 1500 Praktisk prøve

 

Sum pr. team

kr 8449

Om vi ikke når totalbeløpet vil pengene vi får inn uansett gå til utdanning av nye team.

Vil du få oppdateringen på epost?

Takk for at du abonnerte!

Kjære støttespillere,

 

Dyrebar Omsorg trenger din hjelp for å utdanne 50 nye ekvipasjer som skal arbeide med hundeassisterte tiltak. I en tid hvor verden preges av uro, klimautfordringer, stigende rente og økte levekostnader, er det viktigere enn noensinne å gi støtte til sårbare personer som opplever økt psykisk belastning. Vi ser et økende behov for dyreassisterte tiltak, og vi ønsker å møte denne etterspørselen med din hjelp.

Video av Nora

Hvorfor hundeassisterte tiltak?

 

Forskning har vist at hundeassisterte, målrettede tiltak har en betydelig positiv effekt på menneskers psykiske helse. Vi etterstreber et høyt faglig nivå hos våre uteksaminerte team, og vi setter strenge krav til utvalget av dyr for å sikre deres velferd. Våre kurs er basert på nyere forskning og vår ekspertise innen etologi, antrozoologi, pedagogikk og folkehelse. Vi legger stor vekt på dyrevelferd, og alle våre treningsmetoder er basert på positive treningsprinsipper

Hvordan kan du hjelpe?

 

Ved å støtte vår innsamlingsaksjon, bidrar du direkte til utdanningen av nye team som skal utgjøre en forskjell i livene til mange. Vi vil gjennomføre en grundig søknadsprosess for å velge de mest egnede kandidatene til dette viktige arbeidet.

 

Kandidatene vil forplikte seg til å fullføre utdanningen, eller betale tilbake kostnadene for den delen av utdanningen de har benyttet seg av. Dette sikrer at din donasjon blir brukt på en ansvarlig og målrettet måte.

Du er selvsagt velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål ang prosjektet.

post@dyrebaromsorg.no

Transparens og tillit

 

Vi vil publisere en liste over alle kandidater som blir akseptert for utdanningen, slik at du kan følge med på hvordan pengene dine blir brukt. Etter fullført utdanning, vil vi annonsere de nysertifiserte ekvipasjene, slik at du kan se resultatet av din generøsitet.

Bokmerk denne siden!

Her vil vi legge ut oppdateringer etter hvert som prosjektet utvikler seg.

Johanna og Inger Springer

Takkegave

 

Som en takk for ditt bidrag, vil du motta en personlig takkemelding og et digitalt sertifikat som bevis på din støtte. For de som donerer over et visst beløp, tilbyr vi også en gratis sesjon med en av våre sertifiserte ekvipasjer, slik at du kan oppleve magien av hundeassisterte tiltak selv.

 

Vi vil gjerne dele historiene om møtene mellom givere  - som har gitt utdanningen i gave og de nye sertifiserte teamene.

Ansatte dyrebar omsorg

Hjelp oss å hjelpe andre

 

Din støtte betyr all verden for oss og de som trenger vår hjelp. Bidra i dag og vær med på å utdanne flere ekvipasjer som kan bringe glede, trøst og helbredelse til de som trenger det mest.

 

Takk for din generøsitet og støtte.

 

Med vennlig hilsen,

Dyrebar Omsorg

 

Dyrebar Omsorg er en av Norges fremste aktører innen forskning, utdanning, oppfølging og tilbyder av tiltak innen dyreassisterte tiltak (DaTi).  Vi startet opp i 2004 og har samarbeid med landets beste eksperter innen fagfeltet . Sammen med Norges miljø- og biovitenskapelige universitet har vi blant annet utviklet flere kurs og universitetsutdanning innen DaTi med hund, hest, katt og gårdsdyr, godkjent av Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen.  Vi har også utviklet retningslinjer for hund på institusjon sammen med Helsedirektoratet.

bottom of page