top of page

VALPEKURS
i Ås

Bygg relasjon

På dette helgekurset vil du lære å bygge relasjon og kommunikasjon med deg og hunden din. En av de viktigste byggeklossene for videre trening og en harmonisk hverdag sammen.


Du vil selvsagt også lære alle grunnleggende øvelser som sitt, ligg, innkalling, søk, gå pent i bånd, sosialisering og en grunnleggende forståelse i kommunikasjon med hunder, læring og atferd.

Tid: 11:00-15:00 begge dager

Pris: 2.999,-

For: Valper fra 2-6 mnd.

Adresse: Langbakken 20, 1430 Ås (innendørs og utendørs) 

 

  (Bindende påmelding)  

 

valpekurs Ås

Kurset holdes av

Maria Wahl Gran

Maria har en lang og brede erfaring med hunder og mennesker. Blant annet har hun en spennende bakgrunn med både hovedfag i pedagogisk psykologi og videreutdanning innen praktisk - pedagogisk utdanning og også kognitiv terapi.

For 20 år siden holdt hun sitt første valpekurs og siden da har hun holdt ulike typer kurs; valpe-/ grunnkurs, videregående kurs og også konkurranserettet lydighet. Hun har drevet mest med lydighet på egne hunder, men vært innom ulike hundesporter.

Maria er mest opptatt av relasjon mellom hund og mennesker som gjør at hun passer så godt hos oss.

Maria Wahl Gran

og

Eivind Holm

Eivind har intruktørutdannelse fra Nordbys Hundesenter og er en av våre kursholdere, egnethetstester for hund og evaluerer under praktisk prøve.

 

Han bidrar også på flere prosjekter. Han har vært med på det meste av kurs hos Dyrebar Omsorg og engasjerer seg i alle aspekter av DO.

 

Han lager også mye av produktene og utstyret som brukes i Dyrebar Skoledag, en utrolig kreativ og oppfinnsom fyr.

 

Eivind Holm

Helgekurs

Ikke alle har muligheten til å sette av en kveld i uken, i flere uker fremover i tid. Vi kjører derfor et helgekurs som er lagt opp til en blanding mellom praktisk trening sammen med valpen og teori for oss mennesker (mens valpene slapper av mellom øvelser).

 

Dette kurset er ideelt for dere med valp for første gang eller for dere som trenger et oppfriskningskurs innen hundetrening og kommunikasjon med hund.

positiv hundetrening valpekurs Ås
Kursbevis
valpekurs i Ås

4 stolte "uteksaminerte" fra vårt valpekurs

KURSINNHOLD:

Øvelser som vil bli vektlagt er:

  • Ro – trening

  • Sitt og bli sittende

  • Hilsetrening

  • Innkalling

  • Gå pent i bånd

  • Grensesetting

 

Andre aktiviter:

  • Teori

  • Håndteringstrening

  • Miljøtrening

 

  LAST NED VALPEHEFTE PDF  

HELGEKURS

Tid kurs: 10:00-16:00 begge dager

Pris: 2999,-

For: Valper fra 2-6 mnd.

Antall plasser: 8

Sted: Langbakken 20, 1430 Ås (Innendørs lokaler) 

VALPER ER
MOTTAKELIGE

Valper er meget mottakelig for opplæring, de er interessert i å lære og det er viktig at vi starter tidligst mulig med riktig opplæring.

På kursene våre er vi opptatt av å gi eierne verktøy for positiv og effektiv hundeoppdragelse.

 

Tidlig sosialisering med både hunder, mennesker og miljøtrening i ulike situasjoner vil utvikle hundens språk og gjøre den trygg i sine omgivelser.

 

Våre instruktører vil investere tid i å utvikle oppgaver og utfordringer til hver enkelt valp. Det blir i tillegg lagt til rette for at valpene lærer samhandling og blir håndtert av andre mennesker.

sosialisering og miljøtrening av valp

Samspill

 

Valpekursene hos Dyrebar Omsorg bygger på

samspillet mellom valp og menneske.

 

Vi er opptatt av at valpene får en trygg og god start hos sin nye familie, og vi legger stor vekt på forståelsen mellom to- og firbente.

 

I motsetning til flere andre valpekurs, vil dette kurset bestå av mye teori for å forstå hundens signaler og kroppsspråk og en praktisk del der du får utfordret deg på flere spennende oppgaver som styrker relasjonen mellom deg og hunden din.

bedre samarbeid med valpen
valpekurs med positiv hundetrening
bottom of page