Hundekurs

AntrozoologiSenteret er ditt kompetanse sted på hund. Om du skal ha en god kamerat, et velfungerende familiemedlem eller en konkurransehund, tilbyr vi læring og oppdagelse sammen med andre hundemennesker. Et av de viktigste elementene i et godt hundehold er trygge førere som har kunnskap om hund og hundehold. Derfor setter vi av mye tid til individuell oppfølging og veiledning av hver enkelt

På våre kurs gir vi folk verktøy for å takle hverdagslige utfordringer som innkalling, gå pent i bånd, hilse pent på mennesker og lignende. Samfunnet setter stadig større krav til hundeholdet, og vi på AntrozoologiSenteret hjelper våre kursdeltakere til å tilpasse seg disse på en gøy og hyggelig måte både for hund og eier.

Vi legger vekt på positive innlæringsmetoder, i tillegg til rammer og trygghet for hunden. Å ha hund skal være glede og berikelse i hverdagen, vi skal ha det morsomt og hyggelig sammen med vår firbente familiemedlemmer.

Våre instruktører har stor kompetanse og lang erfaring på opplæring og veiledning av både to- og firbente!

Vi er så heldig at vi kan ha kurs både ute og inne. Inne har vi undervisningslokaler og plass til trening som ikke krever så mye plass. I tillegg har vi unike muligheter for miljøtrening av valper og unge hunder i et stort bygg med spennende miljø og utfordringer. Ute har vi 4 mål med plen som vi kan boltre oss på.

Velkommen til et hyggelig og lærerikt kurs!

Valpekurs

dog-young-dog-small-dog-maltese

Grunnkurs

border-collie-jump-water-british-sheepdog-37860

Hverdags-lydighetskurs

Ben Pets Friend Re Fur Dog Teeth Hungry Basset

Kurskalender 2018

Humla står på to

Dyrebar Omsorg

v/AntrozoologiSenteret

Drøbakveien 50

1433 Ås

post@dyrebaromsorg.no

Line Sandstedt

Tlf.: 900 30 929

Line@dyrebaromsorg.no

Christine Olsen

Tlf.: 906 82 983

Christine@dyrebaromsorg.no